Serveis | Farmàcia Iglesias

Sistema personalizado de dosificación en Sants Montjuic. Farmàcia Iglesias en Sants Montjuic

SPD

(Sistema Personalitzat de Dosificació)

Pensat per persones d’avançada edat i els que pateixen patologies cròniques. Li oferim la medicació que necessita per la setmana, separada per dies i hores, amb envasos especials dissenyats per evitar confusions i facilitar al màxim el compliment del tractament.

Anàlisis capillar en Sants Montjuic.

Anàlisis capillar

(mensual)

Un cop al mes disposem d’un servei d’anàlisis capil·lar on es realitzarà un diagnòstic de la mà d’un especialista i li recomanarà els productes adequats per posar-hi solució.

Anàlisis del perfil lipídic i Examen de glucèmia a Sants Montjuic. Farmacia Iglesias

Anàlisis del perfil lipídic i Examen de glucèmia

Amb l’anàlisi lipídic podem avaluar el risc cardiovascular, provocat per l’obstrucció dels vasos sanguinis, causats, en gran majoria pels nivells alts del colesterol. Així com, amb l’examen de glucèmia podrem valorar els nivells en sang de glucosa, és a dir, la quantitat de sucre que trobem en una mostra de sang, per poder controlar la diabetis.

Càlcul del risc renal a Sants Montjuic. Farmacia Iglesias

Càlcul del risc renal

Avaluar la medicació crònica del pacient tenint en compte la funció renal a fi d’ajustar dosis.

Fórmules magistrals Farmàcia Iglesias à Sants Montjuic

Fórmules magistrals

Preparem les fórmules magistrals que el seu metge li recepti. Tan sols ens ha de facilitar la recepta mèdica, i en pocs dies disposarà de la fórmula exacte.

Nutrició Farmàcia Iglesias en Sants Montjuic

Nutrició

La dieta i la nutrició són la base de la piràmide de la salut i el benestar. així que el nostre compromís mitjançant el servei de nutrició és aconseguir establir uns hàbits alimentaris saludables per millorar la qualitat de vida.

Atenciò Farmacèutica a Sants Montjuic

Atenció farmacèutica

El nostre objectiu és prevenir i resoldre els problemes de salut relacionats amb medicaments, així com donar consells en relació a tots els nostres serveis i un seguiment dels tractaments, qui ho necessiti.

Derma cosmètica Farmàcia Iglesias a Sants Montjuic

Derma cosmètica

Assessorament dermocosmètic especialitzat.